Alaska Airlinesin joulukampanja – ihmiset rumalla villapaidalla pääsevät ensimmäisenä lentokoneeseen

Matkailu · Terhi Piiroinen

Ensi viikon perjantaina 20. joulukuuta vietetään kansainvälistä rumien villapaitojen päivää. Rumat villapaidat ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina jouluun kuuluvina vaatteina.

Alaska Airlines -lentoyhtiö on osallistunut tempaukseen tarjoamalla kaikille ensi viikon perjantaina rumassa villapaidassa matkustaville etuoikeuden mennä muita ennen lentokoneeseen. Etu koskee kaikkia lentoyhtiön lentoja 20. joulukuuta. Lisäksi lentokoneet on koristeltu jouluiseen tyyliin ja koneeseen nousemisen aikana soi joulumusiikki.

Lentoyhtiö on panostanut myös viihdepuoleen sekä juomatarjoiluun. Lentokoneissa pääsee katsomaan jouluelokuvia samalla, kun nautiskelee jouluisia kahvijuomia. Rumien villapaitojen ympärille on kasvanut miljardibisnes, kun ihmisten joulupaidat on todettu yhteistuumin yleisesti epäviehättäviksi.