Demi Rosen kylpyhuonekuva ei jätä arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet usein, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

Phuketin Sri Panwassa lomaillut kurvitar on julkaissut lomaltaan miespuolisten seuraajiensa iloksi runsaasti näyttäviä bikinikuvia ja jopa alastonkuvia. Tällä kertaa Rose nähdään keikistelemässä hotellihuoneen kylpyhuoneessa bikineissä, jotka paljastavat pakarat lähes kokonaan. Äskettäin hänet nähtiin myös yläosattomissa verkkoasussa.

24-vuotias Demi Rose ylitti äskettäin syksyllä 2019 kymmenen miljoonan someseuraajan rajapyykin, ja hän juhlisti sitä luonnollisesti tarjoamalla seuraajilleen tyylikkään ja vähäpukeisen valokuvan itsestään. Sittemmin somesuosio on jatkanut kasvuaan, ja kuvien perusteella lienee selvää miksi.