Pitihän se arvata – Kylie Jenner ja Travis Scott tapailevat taas

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkispari Kylie Jenner ja Travis Scott yllättivät kaikki lokakuussa eroamalla. Heillä on yksi yhteinen lapsi, taaperoikäinen Stormi. Nyt parin kerrotaan lähentyneen uudestaan.

Pariskunta on jo aiemmin sanonut rakastavansa toisiaan, mutta erilaiset elämäntilanteet pakottivat heidät eroon. 22-vuotias Kylie Jenner olisi tahtonut lisää lapsia, mutta Travis Scott halusi keskittyä uraansa. Lähipiiri kuitenkin kertoo RadarOnlinelle, että kaksikko on viettänyt viime viikkoina tiiviisti aikaa yhdessä.

Kummankaan tarkoituksena ei ole ollut seurustelun aloittaminen, vaan asiat ovat edenneet luonnollisesti siihen suuntaan. He ovat pitäneet hauskaa yhdessä ja nauttineet toistensa seurasta. Kylie Jennerin ja Travis Scottin välillä kipinöi voimakkaasti, eivätkä he lähipiirin mukaan pysty olemaan toisistaan erossa.