Perheen lemmikkipesukarhu liian lihava – ei mahtunut uuteen pesään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Venäjällä on kuvattu video, jolla nähdään pullukka pesukarhu. Eläin on lemmikkinä ja sitä on syötetty ilmeisen hyvin. Tyoma-niminen pesukarhu on saanut uuden ja söpön asumuksen.

Kemerovosossa asuva pesukarhu ei kuitenkaan mahdu uuden söpön pesänsä sisälle. Pesukarhun omistajat ovat kuvanneet, kun suurikokoinen eläin yrittää tunkea itseään aivan liian pienestä reiästä. Ihmiset ovat epäilleet eläimen ylipainolla olevan osuutta asiaan.

Toisaalta pesukarhu voi olla ainoastaan luonnostaa pörröisempi, koska se on lemmikkieläimenä, eikä sen turkissa ole loisia kuten luonnossa eläessään. Pesukarhuilla on musta väritys silmien ympärillä, mikä saa sen näyttämään kuin olisi hauskasti rosvonaamioon pukeutunut. Pesukarhut ovat lähes kaikkiruokaisia.