Tekashi 6ix9ine oikeuteen huomenna – pääsee ehkä vankilasta!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Tekashi 6ix9ine on myöntänyt syyllisyytensä yhdeksään rikokseen, joiden tuomioiden yhteismäärä on 47 vuotta. Mies on kuitenkin auttanut viranomaisia merkittävästi pahamaineisten rikollisten kiinnisaamiseksi, ja nyt hänen tuomionsa otaksutaan lyhenevän merkittävästi.

New York Hot 97 -radiokanava on sanonut, että räppäri Tekashi 6ix9ine astuu oikeuden eteen huomenna, keskiviikkoaamuna. Radiokanavalla on spekuloitu, että mies saattaa astua vapauteen jo samana päivänä. Syytteistä ei kuitenkaan ole luovuttu, joten vapauttaminen on epätodennäköistä.

Tekashi 6ix9ine pidätettiin Nine Trey -jengiin liittyvän operaation yhteydessä. 23-vuotiaan räppärin oikea nimi on Daniel Hernandez. Hernandez päätti todistaa muita syytettyjä vastaan ja todistaa runsaasti julkisuutta saaneessa oikeudenkäynnissä häneen ja perheeseensä kohdistuneista uhkailuista huolimatta.