Katie Price jouluksi vankilaan? Salarakastaja teki rikosilmoituksen uhkailusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Povipommi Katie Price seurusteli kesällä huomattavasti itseään nuoremman Kris Boysonin kanssa. Nainen ajautui kuitenkin seksisuhteeseen toisen nuoren miehen kanssa. Kyseessä oli 22-vuotias Charles Drury, joka antoi hairahduksesta syvähaastattelun mediaan.

Talousvaikeuksissa rypevä Katie Price on nyt uhkaillut nuorta salarakastajaansa. Heat-lehti kertoo, että 41-vuotias povipommi oli sanonut Charles Drurylle tappavansa hänet, mikäli mies tulisi lähellekään hänen taloaan. Drury teki tappouhkauksesta rikosilmoituksen.

Derbyshiren poliisi vahvistaa, että tutkii parhaillaan tapausta, jossa osapuolina ovat mies ja hänen ex-partnerinsa. Katie Pricen elämä on ollut syöksykierteessä ja nainen pelkää joutuvansa vankilaan jouluksi. Hänellä on viisi lasta ja glamourmalli on anonut apua muun muassa lasten isiltä. Jordan-taiteilijanimellä esiintynyt nainen on suunnitellut myös Yhdysvaltoihin muuttamista.