Maisa Torppa: ”Ensimmäistä kertaa tänä vuonna oikeasti onnellinen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisen julkkispari Maisa Torpan ja Jari-Matti Latvalan suhde päättyi skandaalinomaisesti muutama kuukausi sitten Seiskan paljastettua Torpan salasuhde informaatiotekniikka-alan yritysjohtajaan. Torppa kiisti suhteen pitkään, kunnes päätti perua häät Latvalan kanssa ja ryhtyä uuteen suhteeseen.

Lehtitietojen mukaan Maisa Torppa on ostanut yhteisen asunnon uuden rakkaansa kanssa. Nyt nainen kertoo tuntemuksistaan Instagramissa ja sanoo, että kulunut vuosi on ollut hänen elämänsä hirvein. Hän kertoo kuitenkin selvinneensä olevansa nyt onnellisempi kuin aikoihin.

– Nyt oon ensimmäistä kertaa tänä vuonna oikeasti onnellinen. En edes muistanu miltä tää tunne tuntuu! Siitä kunnia kuuluu mun perheelle ja ystäville, jotka on tukenut ja kannatellut mua koko tämän vuoden. Ja tietty yhdelle tietylle ihmiselle, joka on ensimmäinen mies kuka saa mut nauramaan hysteerisesti ja kohtelee mua uskomattoman hyvin, Torppa kiittelee.

– Mä luulin syksyllä, ettei mua pystyisi enää murentamaan enempää. Kyllä pystyi. Vaihtoehdot oli jäädä maahan makaamaan tai nousta ylös. Aloin opiskelemaan positiivista psykologiaa, johon hurahdin täysin. Sen ja tiiviin ulkopuolisen avun myötä oon päässyt takaisin kiinni siihen, että saan itsetunnon ja oman arvostuksen pikku hiljaa takaisin. Polku on vielä kesken ja kaiken kokeman jälkeen ottaa varmasti vielä aikaa ennen kuin pystyn olemaan täysin oma vahva itseni. Mutta nyt mä oon oikeesti onnellinen ja tää tuntuu ihan helkkarin hyvältä.

View this post on Instagram

Vuosi 2019 on ollut valitettavasti mun elämäni hirvein vuosi. Oon ollut täysin rikottu ihmisraunio 3.1. alkaen ja oon koko vuoden yrittänyt selviytyä vaan päivästä seuraavaan. Nyt oon ensimmäistä kertaa tänä vuonna oikeasti onnellinen. En edes muistanu miltä tää tunne tuntuu! Siitä kunnia kuuluu mun perheelle ja ystäville, jotka on tukenut ja kannatellut mua koko tämän vuoden. Ja tietty yhdelle tietylle ihmiselle, joka on ensimmäinen mies kuka saa mut nauramaan hysteerisesti ja kohtelee mua uskomattoman hyvin 😁 Mä luulin syksyllä, ettei mua pystyisi enää murentamaan enempää. Kyllä pystyi. Vaihtoehdot oli jäädä maahan makaamaan tai nousta ylös. Aloin opiskelemaan positiivista psykologiaa, johon hurahdin täysin. Sen ja tiiviin ulkopuolisen avun myötä oon päässyt takaisin kiinni siihen, että saan itsetunnon ja oman arvostuksen pikku hiljaa takaisin. Polku on vielä kesken ja kaiken kokeman jälkeen ottaa varmasti vielä aikaa ennen kuin pystyn olemaan täysin oma vahva itseni. Mutta nyt mä oon oikeesti onnellinen ja tää tuntuu ihan helkkarin hyvältä! ❤️ #becauseiworthit #kohtivuotta2020 #kiittiriitti #iwillsurvive #happy

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on