Channing Tatum ja Jessie J erosivat! Suhde kesti reilun vuoden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywood-näyttelijä Channing Tatum ja brittiläinen poptähti Jessie J ovat eronneet. Viime vuoden syksyllä alkanut suhde on päättynyt yhteisymmärryksessä, eikä asiaan liity draamaa. He ovat päättäneet jatkaa elämäänsä eri teillä.

Toisin sanoen naisväen kuolaama näyttelijämies on nyt vapailla markkinoilla. Hän erosi viime vuoden keväällä pitkäaikaisesta parisuhteesta Jenna Dewanin kanssa. Pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi, jonka huoltajuutta on parhaillaan puitu oikeudessa.

Jessie J ja Channing Tatum asuvat eri maissa. Channing Tatum haluaa olla lähellä kuusivuotiasta Everly-tytärtään Los Angelesissa ja poplaulaja Jessie J asustelee Englannissa. Heidän suhteensa on ollut molempien mielestä hauska, mutta ei toimi pidemmän päälle, People-lehti uutisoi.