Kolmen vuoden luomistyön tulos – nainen muutti kartanonsa Barbie-taloksi

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Muotikuvaaja Jamie Nelson muutti New Yorkista Los Angelesiin noin kolme vuotta sitten. Nainen päätti tehdä elämästään glamouria muuttamalla kotinsa Barbie-taloa muistuttavaksi rakennukseksi niin sisältä kuin ulkoa.

Talo toimii hänen yritystoimintansa perustana, mutta edustaa myös valokuvaajan glamourtyyliä. Naisella on vaaleanpunaiseen taloon sopiva auto, joten kaikki on mietitty viimeistäkin yksityiskohtaa myöten. Hän ihailee erityisesti 70-luvun tyyliä.

Jamie muutti jokaisen talonsa huoneen eri väriseksi. Poikatytöksi tunnustautuva valokuvaaja myöntää, että pinkin käyttäminen pehmittää hänen luonnettaan. Talo toimii myös erinomaisena bileluolana hänen laajalle ystäväpiirilleen.