Amerikkalainen nainen ajoi teinitytön päälle: ”Hän näytti meksikolaiselta”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Iowassa asuva 42-vuotias Nicole Franklin ajoi aiemmin joulukuussa teinitytön yli autollaan. Nainen ajoi Jeepillään 14-vuotiasta tyttöä päin, koska hän näytti Franklinin mielestä meksikolaiselta.

Natalia Miranda -niminen tyttö loukkaantui, eikä kuljettaja jäänyt auttamaan häntä. Teini selvisi yliajosta hengissä, mutta joutui olemaan viikon pois koulusta. Yliajon jälkeen paennut Nicole Franklin myönsi myöhemmin poliisikuulusteluissa ajaneensa teinin päältä.

Franklin kertoi törmänneensä Natalia Mirandaan tahallaan, koska tyttö oli näyttänyt latinolta, mutta ei kuitenkaan ollut varma hänen alkuperäiskansalaisuudestaan. Yliajaja sai syytteet viharikoksesta ja tapon yrityksestä. Alueen poliisipäällikkö Michael Venema on tuominnut rikoksen jyrkästi, Independent uutisoi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.