Klamydia-yhtye liikuttui Espoon koululaisten koskettavasta videosta: ”Olkaa lapsillenne läsnä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulu on perheille yhdessäolon aikaa, mutta kaikki lapset eivät saa nauttia täysipainoisesti vanhempiensa läsnäolosta tai joutuvat muuten tilanteisiin, joissa esimerkiksi vanhemmat käyttävät päihteitä. Nyt Espoon Hansakallion koulun 3A ja 3B-luokat ovat muistuttaneet suomalaisia tästä asiasta.

Koululaiset esittävät videollaan koskettavan version vaasalaisen Klamydia-yhtyeen Pyyntö-kappaleesta. Esitys on saanut monet suomalaiset herkistymään kyyneliin, ja yhtyeen päivityksen perusteella se kosketti myös Klamydian herroja.

– Tässä joulun alle pysäyttävä tulkinta biisistämme Pyyntö – esittäjinään Hansakallion koulun 3A ja B -luokat Espoosta, opettajinaan Veera Hietaranta ja Terhi Selkälä. He harjoittelivat kappaleen koulunsa joulujuhlaa varten lasten oikeuksien juhlavuoden kunniaksi. Olkaahan iskät ja äiskät tänä jouluna lapsillenne läsnä, se on paras joululahja minkä voitte heille antaa, Klamydia kirjoittaa.