Rose McGowan kimpaantui Harvey Weinsteinille: ”Sinua ei voi unohtaa!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elokuvatuottaja Harvey Weinstein antoi äsken omituisen haastattelun New York Postille. Raiskauksiin, seksuaalisiin ahdisteluihin ja hyväksikäyttöihin epäiltynä oleva mies sanoi haastattelussa, että hän on unohdettu mies. Hän on omien sanojensa mukaan ollut pioneeri luomassa naisten ohjaamia ja tähdittämiä elokuvia.

Kasvot Harvey Weinsteinin hyväksikäytölle antanut Rose McGowan on twiitannut, että hän ei ole unohtanut Harveyta. Myöskään naisen vartalo ei ole unohtanut miestä, vaikka McGowan haluaisikin unohtaa elokuvatuottajan teot. 23 naista on yhdistänyt voimansa julkaisemalla tiedotteen, jonka mukaan elokuvatuottaja Harvey Weinstein tullaan iäti muistamaan hänen rikoksistaan.

Seksirikosepäilyt nousivat päivänvaloon kaksi vuotta sitten The New York Timesin ja The New Yorker -lehtien paljastavien artikkeleiden jälkeen. Lehdet kertoivat naisten syyttävän tuottajaa raiskauksesta, seksuaalisesta väkivallasta ja häirinnästä. Uhreja on ollut satoja.