Kim Kardashianin lahja perheelleen – jokaiselle pepputreeniä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien klaanilla on tunnetusti muhkeat takamukset. Peppukuningatar Kim Kardashian on nyt antanut perheensä naisille joululahjaksi oman treenilaitteen, jonka avulla voi kuntoharjoitella etenkin pakaroiden seutua.

Kim Kardashian on hankkinut sisarilleen Kourtneylle, Khloelle, Kendallille ja Kylielle sekä äidilleen Krisille omat DB Method -treenilaitteet. Kuntosalimasiinan luvataan antavan nopeasti tuloksia takapuolen alueelle. Kim Kardashian kertoi hankinnastaan Instagramin tarinoissa ja paljasti ostaneensa samanlaisen laitteen myös itselleen.

Neljän lapsen äidin henkilökohtainen kuntovalmentaja Melissa Alcantara on antanut siunauksensa DB Methodille. Fitness-harjoittelun tueksi tarkoitettu laite auttaa muun muassa kyykkäämisessä. Kardashianit ovat kertoneet, että huomaavat sen tehon lihaksissaan.