Vau mikä kakku! Kondiittori loihtii Frozenin Elsan videolla

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Disneyn odotettu Frozen 2 -animaatioelokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa ja 37 muussa maassa marraskuussa. Frozen 2 tuotti ensi-iltaviikonloppuna 358 miljoonaa dollaria, eli se on kaikkien aikojen eniten ensi-iltaviikonloppuna tuottanut animaatioelokuva.

Etenkin pikkutytöt ihailevat suuresti Frozenin päähahmoja, Annaa ja Elsaa. Nyt kondiittori esittelee, kuinka hän tekee Elsalta näyttävän kakun. Luomus on uskomaton, eikä sitä raaskisi edes syödä.

Leipuri tekee sokerimassasta ja elintarvikeväreistä hahmon viimeisintäkin yksityiskohtaa myöten. Kotileipureiden ei välttämättä kannata kokeilla samaa, vaan tyytyä ammattilaisten kädenjälkeen tai hyödyntää kakuissa valmiita siirtokuvia.

Look at this Elsa Cake 😱😍

Look at this Elsa Cake 😱😍

Publiée par Simple sur Jeudi 19 décembre 2019