Rita Ora on pysäyttävä bikinikaunotar – keli taisi olla hieman viileä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rita Ora vietti viime kesän kiireisesti esiintymislavojen kiertämisen merkeissä, mutta hän ehti kuitenkin siinä sivussa myös lomailemaan etelän lämmössä kreikkalaisessa luksushotellissa. Kreikan Kranidista hän jakoi faneilleen silmänruokaa lomakuvien muodossa.

View this post on Instagram

Captain says : please don’t wear anything shiny it’ll attract the fish. Me. 🤷🏼‍♀️

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Tänä vuonna hieman tavallista vähemmän parrasvaloissa ollut poptähti voisi aloittaa koska tahansa uran supermallina, sillä hänen vartalonsa on tunnetusti yksi popmaailman upeimpia. Nyt Rita on vahvistanut asian julkaisemalla itsestään näyttäviä bikinikuvia, joista eräässä keli taisi olla hieman tavallista viileämpi.

View this post on Instagram

Let the curly fro go bro.

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on