Hämmentävä syy myöhästymiselle: ”Joulupukit tanssivat keskellä tietä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jouluna on tarkoituksena levittää ilosanomaa ja antaa ihmisille onnellista mieltä. Pure Entertainment Company on järjestänyt minitapahtuman keskellä ruuhkaista tietä. He ovat osoittaneet, että pienelläkin teolla on suuri vaikutus.

Ihmiset pysähtyivät punaisiin liikennevaloihin. Samaan aikaan joulupukeiksi pukeutuneet ihmiset ampaisivat autojen eteen ja ryhtyivät tanssimaan. Taustalla soi Mariah Careyn legendaarinen joululaulu All I Want for Christmas Is You.

Tanssi ei pidätellyt autoilijoita muutamaa minuuttia kauempaa ja osa kuljettajista jopa innostui esityksestä. Olisi hauska tietää, kuinka moni tanssiporukan edessä jonottaneista joutui myöhemmin selittämään myöhästymisensä syyn: ”Kun siellä oli sellaisia tanssivia joulupukkeja keskellä tietä…”