Sarjamurhaaja Ted Bundyn tyttöystävä julkisuuteen – kertoo tarinansa dokumentissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sarjamurhaaja Ted Bundyn kanssa vuosikausien ajan seurustellut Elizabeth Kendall on kertonut tarinansa ensimmäistä kertaa kameroiden edessä. Nainen esiintyy tammikuussa ilmestyvällä Ted Bundy: Falling for a Killer -dokumentilla.

Ted Bundy ja Elizabeth Kendall (ent. Kloepfer) tapasivat vuonna 1969 syksyllä. Bundy seurusteli naisen kanssa samojen vuosien aikana, kun hän tappoi ainakin 30 henkilöä. Hän ei kuitenkaan tappanut naisystäväänsä ja hänen edellisestä liitosta olevaa Molly-tytärtä. Ted Bundy tapaili samaan aikaan myös kymmeniä muita naisia, mutta palasi kuitenkin aina Elizabethin ja Molly luokse. He keskustelivat jopa avioliitosta.

Vaikka Elizabeth Kendall rakastui välittömästi Ted Bundyyn ensitapaamisesta lähtien, ei hän voinut sulkea mielestään yhtäläisyyksiä murhiin. Hän kertoi havainnoistaan murhia tutkineelle poliisille kolmeen eri kertaan ja osallistui aktiivisesti kuulusteluihin. Ted Bundy ei tiennyt asiasta. Koko tarinan voi kuulla ensi vuoden dokumentista, joka on varmasti mielenkiintoinen.