John Travolta ja Olivia Newton-John yllättivät – näyttäytyivät suosikkielokuvan hahmoina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

John Travoltan ja Olivia Newton-Johnin tähdittämä Grease lukeutuu kaikkien aikojen rakastetuimpiin musikaalielokuviin. Nyt tähdet on kuvattu suosikkielokuvan tunnelmissa 30 vuotta sen ensi-illan jälkeen.

Travolta ja Newton-John yllättivät faninsa saapumalla Meet n’ Grease -tapaamiseen Floridassa. 65-vuotiaalla Travoltalla nähtiin mustat farkut, t-paita ja nahkatakki, 71-vuotias Newton-John oli puolestaan pukeutunut keltaiseen hameeseen ja neuletakkiin. Asuvalinnat olivat samanlaiset kuin näyttelijöiden hahmoilla Greasessa.

1950-luvun Chicagoon sijoittuva Grease kertoo T-Birds -jengiin kuuluvan Dannyn ja kiltin Sandyn rakkaustarinasta. Kulttimaineeseen nousseelle musikaalilla suunnitellaan parhaillaan jatko-osaa.