Nainen säilytti aviomiehensä ruumista 11 vuotta pakastimessa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Utahissa asuvan naisen kotiin hälytettyjä poliiseja odotti karmiva löytö. Kuolleen naisen kotoa löydettiin hänen aviomiehensä ruumis.

Viranomaiset hälytettiin 75-vuotiaan Jeanne Souron-Mathersin kotiin, sillä häntä ei oltu nähty kahteen viikkoon. Sänkyynsä kuolleen Jeannen lisäksi poliisit löysivät arkkupakastimesta toisen ruumiin, joka paljastui hänen 11 vuotta aikaisemmin kuolleeksi aviomiehekseen Pauliksi.

Naisen kodista löydettiin myös aviomiehen kirjoittama ja hänen asianajajansa allekirjoittama kirje, jonka mukaan Jeanne ei tappanut häntä. Kuoleman ilmoittamatta jättäminen oli kuitenkin vastoin lakia. CNN-uutissivuston mukaan viranomaiset tutkivat parhaillaan keräsikö Jeanne Souron-Mathers aviomiehensä veteraanien sosiaaliturvarahoja vielä hänen kuoleman jälkeen.