Popkaunotar täydellinen bikinimalli – yläosa ei riittänyt peittämään Rita Oran povea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rita Ora vietti viime kesän kiireisesti esiintymislavojen kiertämisen merkeissä, mutta hän ehti kuitenkin siinä sivussa myös lomailemaan etelän lämmössä kreikkalaisessa luksushotellissa. Kreikan Kranidista hän jakoi faneilleen silmänruokaa lomakuvien muodossa. Nyt sama kuvasarja on jatkunut tuoreemmilla upeilla otoksilla.

View this post on Instagram

Merry Christmas!!! ❤️🎄🥰 ⛄️

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Tänä vuonna hieman tavallista vähemmän parrasvaloissa ollut poptähti voisi aloittaa koska tahansa uran supermallina, sillä hänen vartalonsa on tunnetusti yksi popmaailman upeimpia. Tällä kertaa Rita on toivottanut miljoonille seuraajilleen hyvää joulua poseeraamalla sähkönsinisissä bikineissä huvijahdin kannella.