Alessandra Ambrosion bikinipeppu hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä, ja sen jälkeen hän on lähinnä lomaillut ja juhlinut ympäri maailmaa. Hän on viime aikoina lomaillut sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa aktiivisesti. Joululomakin suuntautui aurinkoon, kuten tavallista.

View this post on Instagram

Partiu …. Férias !!! 🏖😄🙌 #foreveronvacation 📸 @ingefonteyne

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Tällä kertaa Alessandra poseeraa somekuvassaan upeissa aurinkoisissa ja merellisissä tunnelmissa, kun hän istuu rantakalliolla punaiset bikinit yllään. Kuvassa päähuomion varastaa hänen maailmankuulu bikinipeppunsa, jota miljoonat ihmiset ovat saaneet ihastella lähinnä catwalkeilla ja bikinimalistojen kuvissa.

Alessandra Ambrosio on yksi niistä Victoria’s Secret -brändin enkeleistä, jotka muistetaan suosituista muotinäytösspektaakkeleista jo vuosien takaa. Tällä hetkellä näytöksissä on mukana paljon todella nuoria ja uusia kasvoja, joille Ambrosio antoi nyt eläköityessään enemmän tilaa loistaa.