Irina Shayk palasi julkisuuteen yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Irina Shayk ja hänen miesystävänsä Bradley Cooper muodostavat yhdessä todella näyttävän pariskunnan. Taannoin Irina kiinnitettiin kansainvälisesti tunnetun Intimissimi-alusvaatemerkin mainoskasvoksi. Viime aikoina Irina on nähty vain harvakseltaan julkisuudessa.

Nyt Irina poseeraa sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan upeassa kuvassa yläosattomissa, sillä hänellä on yllään vain pienenpienet bikinien alaosat. Irina Shayk on pitänyt julkisuudessa matalaa profiilia, sillä hänet on nähty lähinnä Intimissimin uusien mallistojen mainoskuvissa. Viime vuonna Shaykillä tuli täyteen kymmenen vuotta alusvaatemerkin mainoskasvona.

View this post on Instagram

Saturday …

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on