Aubrey O’day rietasteli Joulupukin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesissa asuva glamourmalli ja laulaja Aubrey O’Day nousi tunnetuksi realityohjelmien kautta. Sittemmin hän seurusteli pitkään salasuhteessa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin pojan Donald Juniorin kanssa.

View this post on Instagram

I always secure the bag. @fashionnova #ad

A post shared by Aubrey O'Day (@aubreyoday) on

MTV-televisiokanavan Ex On The Beach -sarjassa nähty Aubrey O’Day nähdään nyt odottamattomassa valokuvassa, jossa hän rietastelee itsensä Joulupukin kanssa. Hän nimittäin seisoo kuvassa maassa makaavan Joulupukin yllä havareisin. Julkkisnaisen julkinen heruttelu on tullut faneille tutuksi, ja ehkä juuri siksi hänen seuraajamääränsä jo yksin Instagramissa on noussut 50.000 seuraajaa vaille miljoonaan seuraajaan.

View this post on Instagram

real gold. @fashionnova #ad

A post shared by Aubrey O'Day (@aubreyoday) on