Michele Murphy-Kaulanen rohkeassa alusvaatekuvassa – Sampo teki saman perässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Michele Murphy-Kaulanen osallistui äskettäin Suomen Suurin pudottaja -ohjelmaan. Hän on julkaissut Instagramiin kuvat kolmen kuukauden aikajanalta, jotka on otettu ennen ja jälkeen kilpailun. Hän kuitenkin kertoo muuttuneen omasta mielestään enemmän ajatusmaailmaltaan ja energiatasoltaan kuin ulkoisesti. Nyt hän poseeraa alusasussa.

Minttu ”Kauppiaanrouva” Kaulanen näki Starankin eilen uutisoiman Katri Haapasen päivityksen, jossa hän vertasi vartaloaan ennen ja nyt kuvien kera. Samalla Haapanen korosti itsensä arvostamista. Kaulanen on aivan samoilla linjoilla ja julkaisi aihetta koskevan päivityksen kuvan kera.

View this post on Instagram

Mä pysähdyin lukeen @katrimarikahaapanen postausta oman itsensä rakastamisesta ja arvostamisesta. MÄKIN HALUAN! Olkoon minulle myös vuosi 2020 sellainen vähemmän itseäni sättivä, enemmän itseäni arvostava ja juurikin omaa kehoa kuunteleva. Olen tehnyt kovasti työtä oppiakseni edes liikkumaan ja nyt pitäis löytää tasapaino siihen että ei joka kerta nyypähdä vaikka pakosta tulis taukoa. Kuvakulmat valehtelee ja joskus osuu nappiin, mitä sitten? Se oman pääni sisäinen dialogi on edelleen kauheaa kuunneltavaa välillä ja en ikinä puhuisi ystävälleni niin. Eli vaikka 2019 oli ulkoisesti muutoksen vuosi, olkoon 2020 se sisäisen muutoksen vuosi! ❤️ Kiitos, Katri, inspiraatiosta!

A post shared by Michele Murphy-Kaulanen (@kauppiaanrouva) on

– Mä pysähdyin lukeen @katrimarikahaapanen postausta oman itsensä rakastamisesta ja arvostamisesta. MÄKIN HALUAN! Olkoon minulle myös vuosi 2020 sellainen vähemmän itseäni sättivä, enemmän itseäni arvostava ja juurikin omaa kehoa kuunteleva, Minttu Kaulanen kertoi.

– Olen tehnyt kovasti työtä oppiakseni edes liikkumaan ja nyt pitäis löytää tasapaino siihen että ei joka kerta nyypähdä vaikka pakosta tulis taukoa. Kuvakulmat valehtelee ja joskus osuu nappiin, mitä sitten? Se oman pääni sisäinen dialogi on edelleen kauheaa kuunneltavaa välillä ja en ikinä puhuisi ystävälleni niin.

Hieman myöhemmin kauppias Sampo Kaulanen päätti seurata vaimonsa esimerkkiä ja julkaista sosiaalisessa mediassa itsestään alusvaatekuvan. Kyseinen otos taisi olla kuvattu taannoin Selviytyjät-televisiosarjan kuvauksissa Filippiineillä Caramoanin saarilla.