Oletko laiminlyönyt parisuhdetta viime aikoina? 8 tapaa korjata tilanne

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ihmiset sukkuloivat perheen, parisuhteen, työn ja vapaa-ajan harrastusten välillä. Monista tuntuu, että elämä on jatkuvaa suorittamista ja paikasta toiseen ehtimistä – tällöin ei ehdi paneutua kunnolla yhteen asiaan. Usein parisuhde on se, jonka ajasta tingitään.

Kumppania ei kannata pitää itsestäänselvyytenä, mikäli haluaa vaalia rakkautta myös vuosien päästä. Jos huomaa laiminlyöneensä rakastaan viime aikoina, kannattaa asia hyvittää jollain mukavalla tavalla. Elämänkumppanille on järkevää osoittaa, että hän on arvokas ja tärkeä, deittiekspertti Susan Winter muistuttaa Elite Dailyssa.

1. Vie kumppani hänen lempiravintolaansa

2. Yllätä pienellä lahjalla

3. Kirjoita hänelle rakkauskirje

4. Varaa yhteinen matka

5. Pane puhelin kiinni treffi-illan ajaksi

6. Toteuta hänen pitkäaikainen haaveensa

7. Yllätä eroottisesti makuuhuoneessa

8. Katsokaa hänen lempisarjaansa yhdessä