Kilpikonna sytytti tulipalon – pelastettiin kuitenkin liekkimerestä hengissä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Vihaisen näköiseksi kuvailtu kilpikonna pelastettiin tulipalosta joulupäivänä. Matelija tuli vahingossa aloittaneeksi sen omaa henkeä uhanneen tulipalon itse.

45-vuotias kilpikonna oli jätetty yksin Iso-Britannian Essexissä sijaitsevaan kotiin. Matelija oli aiheuttanut tulipalon kaadettuaan lämpölampun. Paikalle hälytettiin palokunta palohälyttimen äänen kuulleen naapurin toimesta.

– 45-vuotias kilpikonna saattaa näyttää vihaiselta. Sillä oli kuitenkin onnekas päivä. Naapuri hälytti meidät paikalle kilpikonnan sytytettyä petinsä tuleen. Päivystävät työntekijämme poistuivat perheidensä luota sammuttaakseen palon ja antoivat matelijalle onnellisen joulun, palolaitos kirjoitti Facebookissa.

 

This 45 year old tortoise might look angry but it's his lucky day. After he set his bedding alight his neighbour heard…

Publiée par Essex County Fire and Rescue Service sur Mercredi 25 décembre 2019