Lammas sai rintaliivit – utareet roikkuivat liian matalalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uudessa-Seelannissa asuvalla Rose-lampaalla oli synnytyksen jälkeen sen hyvinvointia uhannut ongelma. Onneksi paikallinen eläinlääkäri keksi sille nokkelan ja hauskan ratkaisun.

Rose-lammas oli alkanut tuottamaan runsaasti maitoa odottaessaan kolmosia. Lopulta eläimen utareet roikkuivat niin matalalla, että ne olivat vaarassa vahingoittua raahatessaan maata. Eläinlääkäri Sarah Clews ehdotti Rosen omistajia pukemaan lampaalle rintaliivit.

Lampaan omistajat ostivat Rose and Throne -yhtiöltä 24J-kokoiset äitiysrintaliivit. Niihin leikattiin kolme reikää, jotta eläin kykeni imettämään poikasiaan. Clews kertoo Stuff-sivustolle jopa harkinneensa Rosen käyttämien rintaliivien ostamista lampaan omistajilta, sillä vastaavanlaiset tapaukset ovat yllättävänkin yleisiä.