Kuusikymppiset harrastivat seksiä baarissa – seurauksena pidätys ja porttikielto

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen pariskunta, Debra Vogt ja George O’Brien, olivat päättäneet viettää joulunalusviikonlopun sunnuntain Jimmy B’s Beach Bay Bar -yökerhossa iltaa viettäen. Kuusikymppinen pariskunta innostui kuitenkin seksileikeistä kesken ravintolaillan. He menivät yökerhon naistenhuoneeseen.

Humalaisen pariskunnan rakastelusta tehtiin valituksia yökerhon henkilökunnalle. Portsarit soittivat poliisille, kun pari ei suostunut poistumaan baarista ja olivat silminnähden humalassa. Viranomaisten saavuttua paikalle kumpikin vastusti pidätystä eikä suostunut kertomaan oikeaa henkilöllisyyttään.

Debra Vogt jopa yritti huitaista poliisia. Heidät pidätettiin ja vapautettiin seuraavana aamuna putkasta. Poliisi antoi molemmille porttikiellon Jimmy B’s Beach Bay Bariin, The Smoking Gun uutisoi.