Janita Lukkarinen vietiin ambulanssilla saattohoitoon: ”Ei näy päälle päin, että teen kuolemaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parin vuoden ajan pahanlaatuista syöpää sairastanut julkkiskaunotar Janita Lukkarinen kertoi muutama päivä sitten suru-uutisen, jonka mukaan hänen hoitonsa eivät ole nujertaneet syöpää, joka on levinnyt vatsalaukkuun. Janita paljasti samalla, että edessä on siirto saattohoitoon viimeisten elinkuukausien ajaksi.

Tieto pidetyn julkkiskaunottaren kohtalosta on järkyttänyt lukemattomia suomalaisia. Lääkärit ovat arvioineet, että Janitalla on elinaikaa jäljellä kolmesta kuukaudesta puoleen vuoteen. Tänään keskiviikkona Janita näytti Instagramin Stories-videoissaan miten hänet siirrettiin sairaalasta saattohoitoon Terhokotiin.

– Terhokoti on nyt sitten seuraava osoite. nyt on pakkaukset käynnissä ja ambulanssikuskit tulleet. Nyt ollaan just lähdössä Terhokotiin. Ei musta näy varmasti päälle päin se että teen kuolemaa. Mutta tässä mä oon just tän näköisenä matkalla Terhokotiin. Kukaan ei tule määrittelemään mulle minkä näköiseinä menen sinne, Janita Lukkarinen kertoi videollaan.

Lisäksi Janita paljasti videollaan saaneensa ottaa myös lemmikkikoiransa mukaan Terhokotiin. Se oli hyvä uutinen heille molemmille. Lukkarinen saa sisustaa huoneensa oman makunsa mukaisesti, ja hän lupasi jo rakentaa huoneeseen jonkinlaisen studion tulevia nettivideoitaan varten. Faneille on siis luvassa runsaasti videoita Janitan viimeisiltä kuukausilta.