Olisitko arvannut? Näin käytät jääpalapussia oikein

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Jääpalapussien avulla voi valmistaa kerralla enemmän jääpaloja, mutta niiden tyhjentäminen on turhauttavaa. Yleensä jääpalat sinkoilevat pitkin keittiötä, kun niitä yritetään poistaa pussista. Olet saattanut käyttää pussia aina väärin.

Netissä leviää parhaillaan video, jolla näytettään jääpalapussin kätevämpi tyhjentämiskeino. Siinä palat yksinkertaisesti erotellaan toisistaan venyttämällä pussia. Sen jälkeen kuutiot putoavat kerralla pussin pohjalle ja käyttöä varten.

Emme testanneet keinoa käytännössä, mutta mikäli tämä kikka pitää paikkaansa, saatamme jatkossa lisätä jääpalapussien käyttöä. Ekologisempaa tietysti olisi suosia kestokäyttöisiä jääpalarasioita. Monet tekevät jääpaloja kerralla enemmän ja säilyttävät niitä käyttöä varten pakastimessa olevassa isossa lokerossa.

Ahhh! Era assim! Fizemos isto mal a vida toda!!

Publiée par NETfixe sur Jeudi 19 décembre 2019