Notre Damen palon ennustanut: ”Naislaulaja menehtyy päihteisiin”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Notre Dame kirkon palon taannoin ennustanut brittiläinen Nicolas Aujula on saanut ennustuksia ja näkyjä lapsuudestaan asti. Mies kertoo, että vuosi 2020 tulee olemaan turmiollinen Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin sekä kuuluisan naislaulajan kannalta.

Mies ennustaa Mirror-lehdelle, että Donald Trump tulee kohtaamaan tappionsa vuonna 2020. Presidentti ei tule kuitenkaan nielemään häviöönsä helpolla. Nicolas Aujula ennustaa myös, että maailmassa on paljon protesteja ja mielenosoituksia. Hän kertoo näkyjä myös viihdemaailmasta.

– Paris Hilton tulee raskaaksi, Lindsay Lohanin ympärillä kasvaa skandaali ja Jennifer Aniston aloittaa uuden ja merkityksellisen parisuhteen. Lisäksi tapahtuu Amy Winehousen kuolemaan verrattavissa oleva menetys, jossa naislaulaja menehtyy päihteisiin, selvännäkijänä itsensä elättävä Aujula kertoo.

Hän myös kertoo saavansa näkyjä oudoista kukkamuffinssimekoista, joista tulee viraali-ilmiö. Hän ennustaa britteihin paljon voimakkaita tuulia ja vakavan sairaalapalon.