Ozzy Osbournen huhutaan olevan kuolemaisillaan – tytär kommentoi väitteitä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetissä levisi hiljattain huhuja, joiden mukaan viime aikoina terveysongelmista kärsinyt rocklegenda Ozzy Osbourne olisi lähellä kuolemaa. Nyt tähden tytär Kelly Osbourne on kommentoinut väitteitä.

Radar Online -lehden julkaisemassa raportissa Ozzyn kerrottiin olevan jo kuolinvuoteellaan. Tähden voinnin väitettiin olevan niin huono, ettei hän tunnista enää edes vaimoaan Sharonia. Kelly kuitenkin torppasi väitteet Instagramissa kovin sanankääntein.

– Tämä päivä oli upea aloitus vuodelle 2020. Söin lounasta perheeni kanssa. Loppupäivänä nauroin ja vietin aikaa isäni kanssa, Kelly kirjoitti.

– Saavuin kotiin ja luin hirveitä artikkeleja siitä, kuinka isäni muka on kuolinvuoteellaan. Joskus media saa minut voimaan pahoin! Ei ole salaisuus että isälläni on ollut huono vuosi terveyden suhteen mutta tämä on täyttä hevonpaskaa, Kelly jatkoi.

 

Instagram