Sara Sampaio säväytti niukoissa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Portugalilainen Sara Sampaio on syntynyt Oportossa Portugalissa vuonna 1991. Hän lukeutuu tämän hetken nouseviin mallilupauksiin. Hän sai taannoin selkäänsä Victoria’s Secret -alusvaatebrändin halutut siivet. Viime aikoina Sara on kuitenkin ollut melkoi harvakseltaan julkisuudessa.

https://www.instagram.com/p/B6yZdyxgJY2/

Nyt Sara Sampaio on juhlistanut sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan kuvissa samalla kertaa sekä päivän, vuoden että vuosikymmenen vaihtumista. Ja tietenkin bikineissä. Upeat paratiisimaiset kuvat on ikuistettu Karibialla sijaitsevalla julkkisten suosiman St. Barthsin lomasaaren maisemissa.

https://www.instagram.com/p/B61FByBgp_a/

Sara Sampaio on työskennellyt uransa aikana Victoria’s Secretin lisäksi muun muassa Calzedonia-brändin leivissä. Hänet on nähty myös GQ, Elle, Vogue ja Glamour -lehdissä mallina. 25-vuotias kaunotar aloitti uransa 15-vuotiaana. Hän herkistyi taannoin kyyneliin saadessaan ensikerran selkäänsä Victorian enkelten siivet.