DMX nousi ensi kertaa lavalle vieroitushoidon jälkeen – alkoholi vaihtui lähdeveteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Takavuosien suosikkiräppäri DMX ajautui joitain vuosia sitten päihde- ja velkakierteisiin. Alkuvuodesta vankilasta vapautunut tähti kirjautui lokakuussa katkaisuhoitoon tehdäkseen lopun huumeongelmistaan.

Nyt 49-vuotias räppäri on noussut ensi kertaa lavalle vieroitushoidon jälkeen. DMX esiintyi Renossa ja Las Vegasissa 28. ja 29. joulukuuta.

Raitistuneen räppärin olemusta kuvailtiin Page Six -sivuston mukaan raikkaaksi ja energiseksi. Alkoholin nauttimisen sijaan hän joi lähdevettä ja poltti tupakkaa. Kappaleiden välissä DMX kehotti fanejaan olemaan antamatta periksi, vaikka he kuinka kompuroisivat elämän tiellä.

 

https://www.instagram.com/p/B6tmEYag_IO/?utm_source=ig_embed