Nainen päätti muuttaa elämänsä – laihdutti peräti 90 kiloa

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Koko elämänsä kiusattu Summer päätti lopulta lopettaa elämänsä ja hän yritti tehdä itsemurhan. Hän jäi henkiin. Tämä oli kuitenkin käännekohta, joka johti nykyiseen terveempään ja parempivointiseen tilaan.

Yhdysvaltojen Virginiasta kotoisin oleva Summer painoi 186 kiloa. Hän laihdutti terveellisten elämäntapojen avulla 90 kiloa, mutta muistona menneestä hänen vartalossaan oli runsaasti ylimääräistä ja venynyttä ihoa. Hän halusi poistaa ylimääräisen ihon leikkauksessa.

Vaikeinta muutoksessa on ollut oman vartalon hyväksyminen koko projektin ajan ja se, että hän on joutunut poistumaan mukavuusalueeltaan. Summer rakastaa nykyisin itsensä haastamista ja kuntosalilla käymistä. Muutos on kestänyt vuosia. Silti hän ei saavuttanut ihannenäkymäänsä peilistä kun vasta ihonpoistoleikkauksen jälkeen.

– Olen vihdoinkin oma itseni ja kova työ palkittiin, hän kertoo.