Valeuutinen leviää: ”Kim Kardashian osti lapselleen kuolleen presidentin verisen paidan”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aina ei kannata uskoa kaikkea internetissä näkemäänsä, kuten Kim Kardashianista levinnyt hämmentäävä valeuutinen osoittaa. Tähden väitettiin ostaneen tyttärelleen Northille salamurhatun presidentti John F. Kennedyn verisen paidan.

Kaikki lähti liikkeelle Kardashianin paljastettua ostaneensa Northille joululahjaksi Michael Jacksonille kuuluneita esineitä. Pian sosiaalisessa mediassa levisi tekaistu ruudunkaappaus, jossa tähden vitsailtiin ostaneen tyttärelleen Kennedyn edelleen verisen paidan.

Kaikki eivät ymmärtäneet kyseessä olleen vitsi, ja pian muun muassa Refinery29-sivusto uutisoi sen totena. Lopulta Kardashian joutui huomauttamaan Twitterissä kyseessä olleen pelkkä valeuutinen.

– Tämä on niin ilmiselvästi valetta! En ostanut JFK:n paitaa. Tämä on sairas vitsi jonka joku twiittasi tekaistuna Instagram-tarinani, Kim Kardashian kirjoitti.