Lamar Odom vei mestaruussormukset kaniin – sormuksista saatiin jättisumma

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksi- ja huumausaineaddiktioista kärsinyt entinen koripallotähti Lamar Odom on paljastanut uskomattomia yksityiskohtia ajasta ennen huumausaineiden yliannostusta vuonna 2015. Hän muun muassa myi Los Angeles Lakersin koripalloliigan mestaruussormukset muutamalla satasella.

Mies vei kaksi mestaruussormusta panttilainaamoon ja sai niistä muutamia satasia. Hän rahoitti siten huumeidensa käyttöä. Nyt vuoden 2008/2009 ja 2009/2010 sormukset myydään huutokaupassa helmikuussa. Hinnan uskotaan nousevan 50.000 dollariin kappale, TMZ uutisoi.

Nelikymppinen Lamar Odom on kertonut, että hän on suorastaan kävelevä ihme hurjan yliannostuksensa jälkeen. Mies sai 12 halvausta ja kuusi sydänkohtausta ollessaan koomassa. Odom joutui muun muassa kävelemään uudestaan. Hänen muistinsa kärsi myös pahoin.