Janita Lukkarisella enkelin siivet: ”Teidän takia mä yritän kestää”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla saattohoitoon parin vuoden syöpäkamppailun jälkeen joutunut realitykaunotar Janita Lukkarinen on parhaillaan Terhokodin hoivissa, jossa hänen vointinsa vaihtelee lähes päivittäin. Vaihtoehtoisista hoidoista haaveileva ja niihin parhaillaan rahaa keräävä Lukkarinen kertoi eilen kuulumisiaan saattohoidosta.

– Jokainen päivä on aivan erilainen, kivut ovat erilaisia, pahoinvoinnit ovat erilaisia. Lääkitystä pitää muunnella, pitää luottaa että saa avata silmänsä aamulla, Janita Lukkarinen kirjoitti Instagramissa julkaisemansa kauniin kuvan yhteydessä.

Kuvassa Janita nähdään poseeraamassa pienet enkelin siivet käsissään ja onnellisen näköisenä. Tällä kertaa myös somepäivitys oli toiveikas.

– Mutta teidän takia mä yritän kestää vielä, löytää ihmeparannuksen, elää täysillä, jotta masennus ei tuo särkyneensydämen oireita. Ja koska mä annan kasvot tälle kaikelle kauheudelle mä saan sen kaiken pahan vastaan, HOW DARE YOU!!!!!!!

Janita kerää parhaillaan rahaa hoitomatkansa toteuttamiseen, sillä hän vetoaa erityisesti yrityksiin lahjoitusten toivossa. Mikäli hän kuolee ennen matkalle pääsyä, ohjataan varat perustettavalle Janita’s Cancer Foundationille, joka auttaa jatkossa syöpäsairaita. Lääkärit ovat arvioineet, että Janitalla on elinaikaa jäljellä kolmesta kuukaudesta puoleen vuoteen.