Cindy Crawfordin tyttären iltapuku paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Cindy Crawfordin ja Rande Gerberin tytär Kaia Gerber seurustelee koomikko Pete Davidsonin kanssa. Mies täytti äskettäin 26 vuotta, ja teini-ikäinen tyttöystävä osti hänelle lahjaksi kakun. Nyt Kaia on palannut töidensä pariin supermalliksi.

View this post on Instagram

@loewe @jonathan.anderson @fumikoimano

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Supermallien sarjaan nopeasti noussut Kaia Gerber poseeraa nyt upeissa mallikuvissa ulkosalla. Viiden miljoonan seuraajan Instagram-tilillään hän esittelee muun muassa iltapukua, joka paljasti hieman liiankin paljon sisältöään.

Maailmankuulun supermalliäitinsä Cindy Crawfordin mallivalmennettava 18-vuotias Kaia Gerber lukeutuu nuoresta iästään huolimatta maailman kuuluisimpien huippumallien joukkoon. Koomikko Pete Davidson on yhdistetty tänä vuonna useampiin naisiin ennen Kaia Gerberiä.