Kiuruvedellä tragedia vuodenvaihteessa – nainen löi riidan päätteeksi miestä puukolla selkään

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Hätäkeskus sai ilmoituksen Kiuruveden keskustassa sijaitsevasta asunnosta uudenvuodenaattona noin kello 19:00. Hätänumeroon soittanut ulkopaikkakuntalainen vuonna 1989 syntynyt nainen kertoi lyöneensä miestään veitsellä selkään. Paikalle meni ambulanssin lisäksi myös poliisipartio.

Nainen kertoi hänellä olleen riitaa miehensä kanssa, jonka yhteydessä hän kertoi miehensä pahoinpidelleen häntä. Nainen kertoi ottaneensa tilanteessa veitsen käteensä ja lyöneensä sillä yhden kerran miestään selkään. Paikalla todettiin, että vuonna 1986 syntynyt mies makasi olohuoneen lattialla vatsallaan.

Sairaankuljettajat ryhtyivät antamaan miehelle ensiapua. Samalla todettiin, että lapaluun vieressä oli pistohaava, jonka johdosta mies kuljetettiin Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Nainen otettiin kiinni ja hänet kuljetettiin Iisalmen poliisiasemalle.

Miehelle ei koitunut tilanteessa vakavampaa vammaa ja hän pääsi yön aikana sairaalasta pois. Kyseinen pariskunta oli vieraana asunnossa. Tapahtumien kulkua selvitetään ja asianimikkeenä on tapon yritys.