Kourtney Kardashian otti exän takaisin – viettivät joulunsa yhdessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Televisiosarjassa perhe-elämäänsä esittelevä Kardashianin perhe on yleensä kertonut avoimesti suhdekuvioistaan kameroille. Poikkeuksena on Kourtney Kardashian, jonka on väitetty olevan liian vaitonainen seurustelusuhteidensa kanssa.

Nelikymppinen kolmen lapsen äiti, Kourtney Kardashian on päättänyt antaa uuden mahdollisuuden suhteelleen Younes Bemndjiman kanssa. Pariskunta erosi aiemmin muutaman vuoden seurustelun jälkeen, mutta on lämmitellyt suhdettaan uudestaan. He viettivät joulun yhdessä.

Heidän on kerrottu lämmitelleen suhdetta uudestaan jo tovin ajan. Younes on hauska mies, joka tulee mainiosti toimeen myös Kourtneyn lasten kanssa. People-lehden mukaan yksinhuoltajaäitien treffielämä on hankalaa, ja myös Kourtney tietää tämän. Siksi hän antoi mallipoikaystävälleen uuden mahdollisuuden.