Miss Universum herutteli kylpyhuoneselfiessä – kuva päätyi tietenkin verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Donald Trumpin omistaman Miss Universum -kilpailun voittajaksi kruunattiin vuonna 2012 Miss USA Olivia Culpo, joka katosi otsikoista pian kruunaamisensa jälkeen. Viime aikoina 25-vuotias kaunotar on kuitenkin tehnyt näyttävää paluuta parrasvaloihin niin somessa kuin lehtien sivuillakin.

View this post on Instagram

Good morning 2020!!!

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Nyt maailman kauneimmaksi valittu nainen nähdään keikistelemässä kameransa edessä selfie-kuvassa, joka on ikuistettu kylpyhuoneessa. Kuvassa Culpolla on yllään niukka punainen asu, josta varsinkin hänen povensa korostuu näyttävästi.

View this post on Instagram

Go green ♻️

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Taannoin Olivia nähtiin poseeraamassa maailman arvostetuimman bikinituotoksen kuvauksissa Sports Illustratedin maailmankuuluun uimapukunumeroon. Nyt universumin kauneimmaksi kruunattu nainen poseeraa somekuvissaan Meksikon Cabossa sijaitsevassa Las Ventanas al Paraisossa esimerkiksi niukoissa punaisissa bikineissä. Lisäksi hänet nähdään kullanhohtoisessa iltapuvussa, joka saisi miehet sekaisin missä päin maailmaa tahansa.