Omistaja yritti pelastaa kissaa puusta – lopulta palokunta pelasti molemmat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin koirasta, joka oli jäänyt jumiin puuhun jahdatessaan sinne kiivennyttä kissaa. Nyt puuhun on puolestaan joutunut kissaansa pelamaan kiirehtinyt ihminen. Kissan omistaja oli soittanut jouluaattona palolaitokselle Yhdysvaltojen Vermontissa.

Palokunta ei kuitenkaan voinut pelastaa kissaa puusta, sillä ainoa tikkailla varustettu paloauto oli parhaillaan sammuttamassa paloa. Lemmikin omistaja päätti kiivetä itse puuhun mutta jäikin jumiin sen oksalle. Palokunnan täytyi lopulta pelastaa puusta sekä kissa että eläimen omistaja.

South Burlingtonin palolaitos kehottaakin WCAX-sivustolle kissojen omistajia odottamaan noin vuorokauden ajan, sillä yleensä eläin pääsee siinä ajassa omin voimin alas. Palokuntaan kannattaa olla yhteydessä vasta mikäli kissa ei tule alas 24 tunnin sisällä.

 

🎶 Twas the night before Christmas and all through the house. Not a creature was stirring… until Cayenne left the…

Publiée par South Burlington Fire Local 3671 sur Mardi 24 décembre 2019