Rihanna julkaisi Australiasta synkän satelliittikuvan: ”Devastating”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on viime aikoina osoittanut tasaisin väliajoin sosiaalisessa mediassa olevansa yhä tyrmäävä ilmestys. Barbadoslainen laulaja on nimittäin markkinoinut vaatemerkkinsä tuotteita usein poseeraamalla niissä itse.

View this post on Instagram

devastating. 😢 #Australia

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Nyt vuorossa on markkinoinnin sijaan synkkä päivitys Australian tragediasta. Kuvassa nähdään miten merkittävä osa koko maasta on liekkien vallassa. Poptähti on liikuttunut Australiaa kohdanneesta katastrofista, jossa metsäpalot raivoavat koko mantereella tehden mittaamatonta tuhoa alueen harvinaiselle eläimistölle. Hän toteaakin kuvansa yhteydessä lyhyesti ja ytimekkäästi ”Devastating”.

Rihanna on maailman merkittävimpiä sosiaalisen median vaikuttajia. Taannoin hänen hidastettuna esitetty promovideonsa keräsi alle vuorokaudessa yli 10 miljoonaa katselukertaa. Kommenttien hehkutuksesta selviäsi, ettei taannoin Savage x Fenty -alusvaatemallistonsa taannoin julkaisseen tähden tarvitse kuin kävellä kameran ohi saadakseen seuraajansa haukkomaan henkeä.