Disney-kaunottaren vauhdikas video – seinäkiipeili ja otti tatuoinnin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä ja laulaja Dove Cameron tunnetaan parhaiten hänen useista rooleistaan Disney-elokuvissa, joista tuoreimpana julkaistiin vuonna 2017 elokuvateattereihin ilmestynyt Descendants 2. Nyt nainen päästi Vogue-lehden kuvaajan seuraamaan hänen päiväänsä.

Dove Cameronin päivään mahtuu paljon monenlaisia tapahtumia, minkä vuoksi 23-vuotias nuori nainen haluaakin aamuisin keskittyä hetkisen ja kirjoittaa päiväkirjaansa rauhassa omista tuntemuksistaan. Sen jälkeen nainen onkin valmis toimintaan.

Dove Cameron kertoo vihaavansa liikuntaa, minkä vuoksi hän etsii jatkuvasti uusia lajeja, jotka eivät tunnu hänestä kuntoilulta ja saavat hänet innostumaan. Uusin harrastus, seinäkiipeily, on tällä hetkellä vienyt nuoren kaunottaren sydämen täysin.

Kuntoilun jälkeen videolla nähdään miten nainen käy ottamassa uuden tatuoinnin käsivarteen. Tatuoinnissa on ase, jonka piipussa on kukka. Tatuointi kuvastaa sitä, miten vahvasti nainen on aseita vastaan ja liputtaa tiukemman aselain puolesta. Illalla tähti valmistautuu vielä punaiselle matolle.