Harry Styles jätti tarjoilijalle 2020 dollarin tipin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tällä hetkellä suositusta One Direction -poikabändistä soolouralle lähtenyt Harry Styles nauttii suuresta suosiosta. Mies on aloittanut oman uransa sooloartistina todella menestyksekkäästi, ja on nyt ansaitulla lomalla Karibianmerellä.

Harry Styles on nähty viime päivien aikana lomailemassa Anguillassa Karibianmerellä julkkisystäviensä juontaja James Cordenin ja laulajatähti Adelen kanssa. Seurue oli käynyt yhdessä illallisella paikallisessa Caribbean Fish Market -ravintolassa, jossa Styles oli jättänyt tarjoilijalle muhkean juomarahan.

Harry Stylesin ja seurueen loppulasku ravintolassa oli People-sivuston mukaan ollut 472,5 dollaria. 25-vuotias tähti oli päättänyt yllättää tarjoilijan vuodenvaihteen kunniaksi juomarahalla, joka oli tasan 2020 dollaria. Tipin lisäksi Styles oli kirjoittanut tarjoilijalle viestin, jossa luki: ”Hyvää uutta vuotta!”.

View this post on Instagram

Great night with great peeps @j_corden @harrystyles ! Salud!

A post shared by Yahya (@moroccanpython) on