Poliisi hälytettiin kotiin avunhuutojen vuoksi – huutaja oli jymy-yllätys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Naapurista kantautuvat epätoivoiset avunhuudot saisivat kenen tahansa huolestuneen naapurin hälyttämään poliisit paikalle. Onneksi kaikissa tapauksissa hätä ei ole todellinen.

Poliisit hälytettiin joulukuun lopussa Floridan Lake Worth Beachissa sijaitsevaan kotiin. Naapurit olivat kuulleet kodista ääniä, jotka muistuttivat naisen avunhuutoja. Poliisit kuitenkin totesivat hälytyksen vääräksi kodin omistajan paljastettua huutelijan olleen hänen 40-vuotias papukaijansa Rambo.

Poliisit eivät kyenneet peittelemään huvittuneisuuttaan totuuden selvittyä huutajasta. Rambon omistajan mukaan papukaija eli häkissä hänen ollessaan vielä lapsi. Siksi hän keksikin opettaa linnun huutamaan apua ja pyytämään vapaaksi päästämistä, uutisoi Newsweek.