Samsung esitteli älyjääkaapin – pakastusta voi säätää haluttuihin osiin

Digi Lifestyle · Stara.fi

Yhdsyvaltojen Las Vegasissa parhaillaan käynnissä olevilla CES 2020 -messuilla esitellään perinteisesti runsaasti kuluttajamarkkinoiden uutuuksia. Näin on tehnyt myös Samsung, jonka teemana on tällä kertaa The Age of Experience, kokemuksellisuuden aikakausi.

Samsung esittelee tapahtumassa myös uusia kodinkoneitaan. Messuilla on nähtävissä esimerkiksi uusi Family Hub -älykaappi. Laite tukee tekoälyllä varustettuja älykotilisälaitteita, joiden käyttäjät voivat esimerkiksi suunnitella aterioita, jakaa videomateriaalia ja hallita älykästä kotiaan jääkaapin kautta.

Uutuusjääkaappi 4D-Flex Bespoke antaa käyttäjän mukauttaa muutakin kuin laitteen ulkonäköä. Jääkaapin toimintaa ja sisuksia voidaan nimittäin jatkossa muokata käyttäjän tarpeiden mukaan. Asukas voi muun muassa lisätä tai poistaa moduuleja tarpeidensa mukaan, ja Bespoke sisältää myös Flex Zone -toiminnon, jonka avulla käyttäjä voi lisätä pakastustoiminnon jääkaapin tietyihin osiin.