Jen Selter bikineissä aamiaisella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newyorkilainen Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo lähes 13 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa.

Taannoin siskonsa upean bikinivartalon sosiaalisessa mediassa paljastanut Jen on nyt keikistellyt somessa tuttuun tapaansa niukoissa asuissa, kun hän on nauttinut aurinkolomallaan aamiaisen uima-altaassa seisten. Asuvalintana olivat tietenkin bikinit, jotka paljastivat hänen pakaransa lähes kokonaan.

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.