Julianne Hough ei käytä vihkisormustaan – avioliitto vaikeuksissa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari ja näyttelijä Julianne Hough meni naimisiin NHL-pelaaja Brooks Laichin kanssa idyllisissä ulkona pidetyissä häissä Idahossa pari vuotta sitten. Pariskunta on näyttäytynyt aina julkisesti hyvin rakastuneina toisiinsa, mutta nyt paratiisissa näyttäisi olevan hieman ongelmia.

People-sivuston mukaan tähtiparia tiiviisti seuraavat fanit ovat olleet viime aikoina huolissaan siitä, että 31-vuotiaan Julianne Houghin ja 36-vuotiaan Brooks Laichin avioliitossa olisi ongelmia. Hough on nähty jo useampaan otteeseen ilman hänen sormustaan, mikä on saanut ihmiset epäilemään sitä, että heillä on ryppyjä rakkaudessa.

Epäilyksiä aiheutti joulukuussa myös video, jonka Julianne Hough julkaisi itse sosiaalisessa mediassa. Videolla nainen on koristelemassa joulukuusta ilman miestään, minkä lisäksi hänellä ei tässäkään tilanteessa ollut vihkisormusta sormessaan.